Jobba för oss!?

Jobba för oss!

Farmartjänst Katrineholm består av en blandning av egenföretagare, underentreprenörer, säsongsanställda och timanställda som i olika omfattning utför uppdrag åt oss inom våra olika verksamhetsgrenar.

Vårt verksamhetsområde är framför allt i Katrineholms, Flens och Vingåkers kommuner men uppdrag förekommer över hela Södermanland.

Vi söker alltid personer som vill utföra uppdrag åt oss, både som underentreprenörer, timanställda och säsongsanställda.

Våra uppdrag passar ofta som komplement till annan verksamhet, till exempel egen verksamhet, skiftarbete med lediga perioder, deltidsarbete eller studier, eftersom många av uppdragen är säsongsbetonade eller inte är på heltid.

För att passa in hos oss behöver du vara självgående, praktiskt lagd och ha en god känsla för service, du behöver också i de flesta fall ha minst B-körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till ditt uppdrag.

Om du är intresserad av uppdrag hos oss, anmäl ditt intresse genom att skicka in formuläret nedan!

IntresseanmälanGrönyteskötselTrädbeskärningBemanning chaufför/transportBemanning industri/lagerSnickeritjänsterVaktmästartjänsterAnläggningsarbeten


A-skattF-skattFA-skatt